ul. Partyzantów 21
22-400 Zamość

Projektowe gotowanie 2017

01

Potrawy przygotowywane przez uczniów Technikum „LIDER” w ramach projektu „Nowe kwalifikacje, nowe możliwości” (m. in. krewetki, małże, karkówka, schab, racuchy). Same pyszności!
 
 
 
 
 
 
 
 
  • projektowe_gotowanie_1_20171120_1051120412
  • projektowe_gotowanie_2017_10_20171207_1514246962
  • projektowe_gotowanie_2017_11_20171207_1034729436
  • projektowe_gotowanie_2017_12_20171207_2053594406
  • projektowe_gotowanie_2017_13_20171207_2097425854
  • projektowe_gotowanie_2017_14_20171207_1226584373
  • projektowe_gotowanie_2017_15_20171207_1975716477
  • projektowe_gotowanie_2017_16_20171207_1138129769
  • projektowe_gotowanie_2017_17_20171207_1516483901
  • projektowe_gotowanie_2017_1_20171207_1031163388
  • projektowe_gotowanie_2017_2_20171207_1724973310
  • projektowe_gotowanie_2017_3_20171207_1094340968
  • projektowe_gotowanie_2017_4_20171207_1844800131
  • projektowe_gotowanie_2017_5_20171207_1720750791
  • projektowe_gotowanie_2017_6_20171207_1835901808
  • projektowe_gotowanie_2017_7_20171207_1225369152
  • projektowe_gotowanie_2017_8_20171207_1669574047
  • projektowe_gotowanie_2017_9_20171207_1206970584
  • projektowe_gotowanie_2_20171120_1369781618
  • projektowe_gotowanie_3_20171120_1065358875
  • projektowe_gotowanie_4_20171120_1497986360
  • projektowe_gotowanie_5_20171120_1477889384
  • projektowe_gotowanie_6_20171120_1971309213